Onze Sponsoren

De Heinrich Hertz Stichting is voor de uitvoering van haar werkzaamheden ter ondersteuning van de amateurdienst erg afhankelijk van donaties en giften. Wij zijn dan ook bijzonder dankbaar voor de ondersteuning die wij hebben ontvangen van onderstaande sponsoren en donateurs.


Opstellocatie

Valid - Stay AheadValid is een innovatieve ICT dienstverlener met vestigingen in Eindhoven, Utrecht en Maastricht. De antennes van PI2EHV en PI6EHN staan opgesteld op de schitterende V-tower van Valid te Eindhoven. Daarnaast stelt Valid ook een 19″-rack beschikbaar in een geconditioneerde ruimte voor de opstelling van de repeater apparatuur.

Valid is altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor techniek. Actuele vacatures vindt je op de site Carrière bij Valid.


Apparatuur

TinyTronics levert alles op het gebied van Raspberry en Arduino tegen interessante prijzen, met een goede service en een stuk sneller dan b.v. ebay of Aliexpress. TinyTonics heeft ons tegen een genereuze korting 4 Raspberry Pi’s 3B+ ter beschikking gesteld welke nodig zijn voor de renovatie van het ATV-relais. De eerste draait binnenkort al in een testopstelling als testbeeldgenerator en videostream naar internet. Voor meer info klik op het logo hierboven.


Installatiewerkzaamheden

Security Consultants & ServicesRijk Kamerbeek van Security Consultants & Services heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het leggen van de bekabeling in de V-tower. Zijn expertise op het gebied van gebouwbekabeling en beveiligingssystemen was onmisbaar om de antennebekabeling secuur naast de bestaande bekabeling te installeren.

 

Bliksemtechniek LogoPascal Kuijpers van Bliksemtechniek.nl heeft ons zeer geholpen door het vakkundig aansluiten van de nieuwe antennemast aan het bliksemafleidingsnet van de V-tower.


Apparatuur

Samlex Europe B.V.Samlex Europe B.V. heeft ons een gloednieuwe Samlex SEC-1235G voeding geschonken, compleet met 19” inbouwfront.
Deze 12 V – 35A voeding verzekert het relaisstation jarenlang van een schone en betrouwbare stroomvoorziening!

 

VERON-weblogo-2015-200pxDe VERON afdeling Eindhoven heeft ons de antennemast, en de repeater-apparatuur met duplexers en cavity filters voor de stations PI2EHV en PI6EHN in bruikleen gegeven.
Daarnaast hebben wij van de VERON afdeling Eindhoven een flinke financiële donatie ontvangen waarmee de stichting in 2015 haar opstartkosten heeft kunnen dekken.

 

PE1ITRRob (PE1ITR) is een gekend liefhebber van de hogere frequentiebanden. Daarom stond hij ook direct klaar om de Heinrich Hertz Stichting te voorzien van een gloednieuwe Procom 23-7C/h antenne. Dit is een professionele antenne die bijzonder geschikt is voor ons 23cm repeaterstation PI6EHN.
Rob heeft zich bovendien flink ingespannen tijdens de installatiewerkzaamheden.

PA0IBSteef (PA0IB) heeft alles en meer. En daarbij bevond zich ook een Kathrein K7516221, antenne. Een mooie rondstraler met 7dBi gain voor 70cm, perfect voor ons relaisstation PI2EHV. Wij zijn Steef dan ook zeer erkentelijk voor deze bijdrage!

 

PE2AAB en PE1RDPRick (PE2AAB) en Arno (PE1RDP) hebben al heel lang zitten wachten op het moment dat zij ieder een rol van 50 meter 7/8″ coax kabel (die rollen zijn groot) konden doneren aan het goede radioamateur-doel.
Deze kabels hebben zij bovendien zelf mede geïnstalleerd en voorzien van professionele connectoren.
(Rick en wij willen ook zijn schoonouders bedanken voor de vele jaren waarin hij de kabel daar heeft mogen opslaan…).

 

Ad (PE1DGW) heeft een accespoint ten behoove van HAMNET beschikbaar gesteld. Deze is op de V-tower geplaatst en bestrijkt de sector Eindhoven-noord.

 

maxwellstfraVan de Maxwell Stichting ontvingen we 70 meter H2000 coax kabel. Deze is direct meegetrokken door de V-tower en is beschikbaar voor toekomstige experimenten. De Maxwell Stichting heeft voorheen de relais PI2EHV en PI6EHN gehost op de TU/e.