PI2EHV is QRV

Berekende dekking PI2EHVMet blijdschap geven wij kennis…

Vanavond 12 januari 2016 vond de secretaris van de Heinrich Hertz Stichting maar liefst twee enveloppen van het Agentschap Telecom in de bus. In één van die enveloppen zat de aangekondigde vergunning voor PI6EHN, en in de andere zat de lang verwachte vergunning voor PI2EHV.

Dus snel eten en meteen de auto weer in, terug naar het QRL, om de 70cm repeater aan te zetten. Het duurde daarna slechts enkele minuten voordat de ether rond Eindhoven zich vulde met enthousiaste radioamateurs!

Na het vele werk dat de afgelopen maanden is verzet zijn we buitengewoon blij dat we nu de kroon op het werk hebben kunnen zetten en de 70cm repeater PI2EHV weer hebben kunnen activeren.

We hebben meteen goede rapporten van locaties rondom Eindhoven ontvangen, zowel van vaste stations (tot in Gemert) als van mobiele stations. Rick (PE2AAB) is meteen in zijn auto gesprongen om veldtesten uit te voeren, maar waar hij ook reed, overal maximale uitslag.

Alle technische details van de repeater zijn te vinden op de volgende pagina: PI2EHV

Het bestuur en de vrijwilligers van de Heinrich Hertz Stichting wensen alle gebruikers van het relais heel veel plezier!