Vergunning voor PI6EHN is verleend

Agentschap Telecom

Vandaag bereikte ons het heugelijke nieuws dat de vergunning voor de 23cm repeater PI6EHN is verleend aan de Heinrich Hertz Stichting. Dat betekent dat de repeater op korte termijn QRV zal zijn!

Wij zijn hier uiteraard heel blij mee omdat daarmee een belangrijke voorziening ter ondersteuning van experimenten in de 23-cm band in de regio Eindhoven na lange tijd van afwezigheid weer terug gaat komen.

Op dit moment wordt er heel hard gewerkt aan een nieuwe frontplaat én aan het updaten van de de software. Daarna wordt hij direct in de lucht gebracht. De opstellocatie inclusief antenne is er helemaal klaar voor!

Update 9 januari 2016:

PI6EHN
Voor
Nieuw front PI6EHN
Na

Het nieuwe front voor het 23cm relais is inmiddels klaar en zal zo door Eric (PE1MIX) zo snel mogelijk worden gemonteerd. Het vergt wel iets meer werk dan je zo van buiten zou zeggen, maar het relais zal nu snel QRV zijn!